Tina Fröhlich

Imam več kot 20 let praktičnih izkušenj z operativnim delom in vodenjem kadrovskega področja v proizvodnih in tehnoloških podjetjih. Sem magistra kadrovskega managementa, certificirana mediatorka in coachinja. Ker sem zelo vedoželjna, sem opravila tečaje razmišljanja po dr. Edwardu De Bonu; lateralno razmišljanje in enostavnost v razmišljanju. Prav tako sem se certificirala za uporabo in interpretacijo orodij TTI Success Insights® in SDI – Strength Deployment Inventory®. Ker so postala družbena omrežja zelo aktualna, me je zanimalo kako vse skupaj deluje in se certificirala tudi za specialista digitalnega marketinga. V letu 2020 sem bila izvoljena za sodnico porotnico na Delovnem in socialnem sodišču v Ljubljani, v študijskem letu 22/23 pa imenovana za višješolsko predavateljico za predmeta Poslovno komuniciranje ter Poslovno komuniciranje in vodenje na Gea College – Centru višjih šol.

Zadnja leta se preizkušam kot podjetnica. Podjetjem ter posameznikom pomagam pri reševanju izzivov in težav, s katerimi se soočajo pri poslovanju in v vsakodnevnem življenju. Delujem na kadrovskem področju, področju vodenja in medosebnih odnosov, pri čemer s pridom uporabljam vse svoje znanje in izkušnje ter orodja, za katera sem certificirana.

TINA FRÖHLICH KADROVSKA STROKOVNJAKINJA. TRENERKA VODSTVENIH IN KOMUNIKACIJSKIH VEŠČIN. PREDAVATELJICA. FACILITATORKA. COACHINJA. MEDIATORKA.

Podjetjem in posameznikom pomagam:

  • prepoznati priložnosti in potenciale,
  • vzleteti iz povprečja in
  • krizo spremeniti v osebni in poslovni uspeh.

Dvigniti želim poslovno kulturo in etiko, okrepiti pozitivni duh in spoštovanje med ljudmi, ozaveščati o pomembnosti lastne vrednosti in odnosa do sebe in nenazadnje omogočiti podjetjem, timom in posameznikom deliti njihove talente, dobre zgodbe, storitve in izdelke z okoljem.

Zelo rada delam s strankami, ki želijo spremembe in se zavedajo moči podpore.

Moj pristop je celosten in pri tem:

  • Delujem strokovno in etično.
  • Komuniciram spoštljivo, odprto in iskreno.
  • Stranke poslušam in ustvarjam medsebojno zaupanje.
  • Ustvarjam celovite rešitve.
  • Posameznike in/ali time vodim skozi celoten proces preobrazbe, jim stojim ob strani in jih podpiram.
  • Delujem enostavno in razumljivo (enostavne rešitve z zdravo kmečko pametjo).
  • Poslujem zaupno.

Dovolite si vzleteti z mano…zberite pogum in premagajte strah. Pripnite pasove in se prepustite. Na vaši poti vam stojim ob strani in vas podpiram. Popeljem vas čez turbulenco. Skupaj iščemo načine in orodja za vaš nov zalet. Garantiram vam, da nič več ne bo tako kot prej. Dovolite si pomagati in poleteli boste. Do kam… pa je odvisno samo od vas.