Cosylab
Fin4green noprintZ
Belimed
Kadrovska asistenca
Cene Štupar
Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije
Srčno mentorstvo
Srčno mentorstvo
Marles

“Gospa Tina je izvedla poslovno svetovanje v našem podjetju Brunarica pri Ingotu na naslednjih področjih:

Pregled trenutnega stanja podjetja;
Konceptualni okvir poslovanja, primeren podjetju, njegovim značilnostim, velikosti in panožnemu sektorju;
Optimizacija stroškov dela;
Priprava strategije in marketinške aktivnosti razdeljene na obdobja;
Optimizacija organizacije dela.
Srečanja od prvega stika so bila izvedena na profesionalen način in v dialogu, kjer smo lahko enakopravno sodelovali. Način komunikacije je omogočal samostojno mišljenje, ustvarjalen duh in energijo za praktične korake. Nekaj prvih korakov v novo smer smo že naredili.”

Tina je odlična in učinkovita!

Zelo mi je pomagala pri oblikovanju prošnje in življenjepisa, saj je kot izkušen kadrovik podala kritike in uporabne nasvete za izboljšave, odgovorila pa mi je tudi na veliko vprašanj, ki so se mi porajala o tem kaj je kadrovikom pri kandidatih všeč in kaj ne.

Prav tako mi je zelo pomagala pri izboljšanju svojega osebnega nastopa na razgovorih. S Tino sva vadila mojo predstavitev in odzivanje na različna vprašanja, ki jih na razgovorih kadroviki radi postavljajo. Njena pomoč se je poznala že pri naslednjem razgovoru, saj sem nastopil zelo samozavestno in tudi pustil dober prvi vtis, ki je običajno najbolj pomemben za delodajalca.

Tino vidim kot strokovnjakinjo na področju kadrovanja, zato je odlična pomoč pri odpravljanju težav ob iskanju zaposlitve. Priporočam jo vsem, ki imajo težave pri iskanju zaposlitve, prav tako pa tudi tistim, ki bi radi bili bolj učinkoviti na osebnih razgovorih.