“Coaching deluje, ker je usmerjen le na vas. Ko se povežete s tem, kar v resnici želite in zakaj – ter ukrepate – se lahko zgodijo čarobne stvari.”
Emma-Louise Elsey, The Coaching Tools Company

Tina Fröhlich Osebni coaching

ZAKAJ COACHING?

Današnje družbeno okolje ne prizanaša nikomur. Zahteve in pričakovanja so visoki. Če želite v takem okolju delovati optimalno, se morate stalno razvijati; odpirati nove perspektive, razvijati sposobnosti, krepiti šibke točke ter pametneje izkoriščati svojo omejeno energijo.

S coachingom odpiramo nove možnosti, poglede in uvide, zato je uporaben na vseh področjih našega delovanja:

  • na poslovnem področju za razvoj vodstvenih (in drugih) veščin, reševanje strateških izzivov in izboljšanje uspešnosti.
  • na osebnem področju za reševanje vsakodnevnih izzivov, razvoj veščin in osebno rast.
  • na kariernem področju za planiranje kariere in podpore ob iskanju zaposlitve.

Postanite samozavestnejši in odločni.

Izboljšajte svoje počutje in odnose.

Investirajte vase, prepoznajte, prebudite in negujte svoje talente in potenciale za večji uspeh in boljše počutje.

Obvladujte vsakodnevne izzive.

Vzpostavite notranji mir in ravnovesje.

POTEK COACHINGA

Osebni coaching izvajam s pomočjo različnih vaj, tehnik in orodij po mednarodno akreditiranem programu Coach s strani Mednarodne coaching zveze (International Coaching Federation – ICF, ZDA), za globlji uvid v posameznika pa lahko vključimo tudi TTI Success Insights® osebnostno analizo, ki pomaga razumeti vedenjske potenciale posameznika, njegove vrednote in notranje motivatorje ter veščine in čustveno inteligenco posameznika.

Osebni coaching je najbolj učinkovit, ko je posameznik zares pripravljen in željan sprememb. Spremembe niso možne iz danes na jutri, zato je coaching dolgotrajen proces. Tematiko, način dela in časovnico dogovorimo glede na vaše potrebe in zmožnosti.

Prijavite se na brezplačno srečanje.